ONTDEK & GENIET

Gratis verzending! 

Iedere maand unieke, heerlijke bieren in jouw dear beer pakket

Jouw bierabonnement is maandelijks opzegbaar

Ga jij voor een 3-pack of durf jij een 6-pack aan? 

Word nu een echte biervriend!

Biercadeau

Bierpakket als relatie geschenk

Natuurlijk zijn het niet alleen je vrienden en familie die van een speciaalbiertje houden. De My Dear Beer pakketten kun je ook als relatiegeschenk bestellen. Een uniek en verassend cadeau dat gewoon bij jouw relaties en partners thuisbezorgd kan worden! Het is zelfs mogelijk om een persoonlijke boodschap op de verpakking te laten bedrukken. Bestel de bier cadeaus snel online of neem contact op met My Deer Bear zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Verras iemand met een bier cadeau

Of het nu een eenmalige bierpakket is, of dat je het bier cadeau voor een aantal maanden cadeau geeft, bij My Deer Bear zorgen we voor een heerlijke verrassing! Heb je nog vragen over de bier cadeaus of over een van onze bierpakketten? Neem dan contact op. We helpen je graag met al je vragen.

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2020/04/bierpakket-3-1499-e1590164620452.png
My Dear Beer bierpakketten

My Dear Beer heeft twee abonnementen om uit te kiezen. Het ene bierpakket bestaat uit 3 verschillende speciaalbieren, de ander uit 6 bieren. Is de bierliefhebber aan wie jij het bier cadeau wilt geven een grote, of kleine genieter? We zorgen er voor dat bier cadeau iedere maand uit verschillende bieren zal bestaan. Zo kan de gelukkige van het bier cadeau iedere maand nieuwe bieren proberen. My Dear Beer maakt het ontdekken van nieuwe bieren toegankelijk en leuk. Niet alleen voor jezelf maar, ook voor een ander!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2020/04/Bierfust-met-gratis-verzending-e1590164502860.png
My Dear Beer als bier cadeau!

My Dear Beer is niet alleen leuk om jezelf mee te verwennen maar ook heel geschikt als cadeau! Wat is een goed cadeau aan een echte bierliefhebber? Een bierpakket natuurlijk! My Dear Beer biedt namelijk de mogelijkheid om van ons abonnement een bier cadeau te maken. Een leuk, lekker en vernieuwend bier cadeau!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2020/04/bierpakket-5-2199-e1590164581824.png
Hoe bestel je een bier cadeau?

Bij My Dear Beer koop je een abonnement. Dit houdt in dat je iedere maand jouw bierpakket krijgt thuisbezorgd. Het abonnement loopt net zo lang door tot jij deze opzegt. In principe werkt dit precies het zelfde voor de cadeau optie. Het enige verschil is dat je van te voren aangeeft voor hoe lang jij het bier cadeau aan de bierliefhebber geeft. Laat tijdens het bestellen in het opmerkingen vakje weten wanneer het laatste bierpakket afgeleverd moet worden. Dan breken wij automatisch het bier cadeau abonnement voor je af.
Let op: Ga jij een bier cadeau bestellen? Vergeet niet het adres van de ontvanger in te vullen in plaats van jouw eigen adres!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/05/Lennard-2-e1562929803259.png

My Dear Beer

Ons verhaal

Geïnspireerd door de vele abonnementsmodellen die we om ons heen zien ben ik in 2019 My Dear Beer begonnen. Ik hou er zelf van om continu nieuwe bieren te ontdekken. Daardoor ontstond al snel het idee van een bierabonnementje. Sinds Juni 2019 lever ik al de leukste pakketjes van Nederland bij mijn biervrienden thuis af.

Mijn missie is om jou te laten genieten in de weinige vrije tijd die je hebt. Gemakkelijk, leuk en lekker, dat is wat My Dear Beer is. Ik gun jou een speciaal moment met de biertjes van My Dear Beer!

Ontdek je met mij mee?

Geniet & ontdek met My Dear BeerLennard Terlouw

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/05/Handtekening-Lennard-4.png