https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/bierendag-verpakking.png

Bierendag

Het is weer tijd voor Dierendag. Daarom in dit pakket alleen maar dieren of bieren die met de boerderij te maken hebben! Voor mij is het elke dag wel bierendag met zulke bieren! Welke zou jij graag willen proberen?

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/angus-triple-biertje.png

Angus Triple  Bronckhorster

Aberdeen Angus, kort gezegd Angus, is een rundveeras uit Schotland. Je zult Angus wellicht kennen van vleesgerechten. Ik ben ook erg goed te drinken bij een vleesgerecht! Ik ben een van de eerste bieren die werd gebrouwen door mijn brouwer. Je kunt een perzikgeur herkennen als je goed aan mij ruikt. In het begin ervaar je een volle smaak met wat bittertjes. De afdronk is soepel en zacht. Ook bij kazen ben ik goed te drinken.

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/oehoe-donker-1-biertje.png

Oehoe Donker (Doppelbock)
– De Heidebrouwerij

Ik ben een donker bockbier met een volle, zachte afdronk waar je tinten van koffie in kunt herkennen. Geïnspireerd op het leven en werk van Vincent van Gogh en het Smaakboek Vincent van Gogh is de Heidebrouwerij op een recept gekomen om mij te brouwen. Ik ben een donker en rijk bier wat betekent dat je mijn smaak kan optimaliseren door mij te drinken bij een vleesgerecht, een zoet dessert of pittige & belegen kazen.

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/heksen-trollen-1-biertje.png

Heksen & Trollen (Farmhouse ale-saison)
– Brouwerij de Molen

Een saison is een oude bierstijl afkomstig uit België en noord-Frankrijk. Door de hoge temperatuur zijn er ook veel aroma’s vrij gekomen en deze kruidige en fruitige aroma’s proef je goed, met een droge afdronk. Als je nog nooit bij Brouwerij de Molen bent geweest is dat een dikke tip! Ze hebben een breed assortiment van uitstekende bieren. Ik ben trouwens lekker bij een pasta Carbonara! .

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/howling-wolf-biertje.png

Howling wolf (porter)
– Two chefs brewing

Pas maar op dat deze wolf niet jouw einde betekent! Ik kan nooit genoeg van jouw bloed krijgen… Ik ben een erg donker bier, zoals dat gebruikelijk is bij een porter. De porter is eigenlijk een lichtere variant van de stout. Je zult tonen van koffie en karamel herkennen als je aan het drinken bent. Sommige porters doen verdacht veel denken aan port, een wijnsoort. Nou maar eens kijken wat je van mij vindt!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/track-down-biertje.png

Track down (juicy Pale Ale)
– Uiltje Brewing

Geniet van tropische vruchten en heerlijke tonen van onder andere perzik. Ik ben een fruitig biertje vol met verschillende smaken, maar toch ben ik goed in balans! Zodra je mij in het vizier hebt, zul je mij niet kunnen weerstaan. En dat is maar goed ook, want ik ben er om te zorgen dat jij kan genieten! Kom even lekker tot rust en gun jezelf een momentje om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/wintervacht-biertje.png

Wintervacht (bock)
– Brouwerij het roze varkentje

De winter nadert snel en je kunt nooit vroeg genoeg beginnen om aan je wintervacht te werken. Zorg ervoor dat je de komende koude temperaturen goed aankan, ik kan je daarbij helpen! Ik dank mijn donkere kleur aan de gebrande mout. Naast mout zul je ook lichte tinten van hop kunnen vinden. Naast de standaard ingrediënten hop, water, gist en mout heeft de brouwer ook basterdsuiker aan mij toegevoegd.