https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/kantoormatties-verpakking.png

De Kantoormatties

Na de zomervakantie is het weer tijd om aan de bak te gaan. Voor sommigen kan dit als een zware tijd worden ervaren. Hoe dan ook, deze kantoormatties zorgen dat jij weer een ijzersterk begin hebt van het nieuwe werkjaar!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/zwaar-leven-1-biertje.png

Zwaar leven (tripel)
– Hert bier

Is je werk weer begonnen? Is je studie weer gestart? Moet je weer rennen, hollen, vliegen en springen? Soms is het leven zwaar, maar niet met mij! Ik help je door zware tijden heen. Mijn brouwer heeft naast verschillende moutsoorten ook Puttense honing, koriander en sinaasappel gebruikt. Maak je leven wat minder zwaar en geniet!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/bloesem-blond-biertje.png

Bloesem blond
– Gebrouwen door vrouwen

Deze vrouwen weten wat brouwen is! Blond bier is eigenlijk een soort lichte versie van een tripel en laat ik nou net een blondje zijn! Ik heb een lekkere frisse afdronk door de vlierbloesem. Je drinkt mij het beste bij een lekker stukje kaas, een frisse salade met perzik of gecombineerd met toetjes die bestaan uit melkproducten

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/zwaanzinnig-biertje.png

Zwaanzinnig (witbier)
– Bird brewery

Witbier heeft Belgische roots en is een bovengistend bier met deels ongemoute tarwe. Met een alcoholpercentage van 4,5% ben ik het perfecte biertje in het zonnetje met heerlijke tropische hopsoorten. Je kunt een lichtzurige smaak ervaren door de tarwe die de brouwers gebruikt hebben.

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/hip-hip-hipa-biertje.png

Hip hip HIPA
– Brouwerij de molen

Hoera! Met brouwerij de Molen is er altijd reden voor een feestje en al helemaal met mij! Je zult in mij volle tonen van chocolade en vanille kunnen proeven naast de citrussmaak die de hop mij geeft. Je kunt mij goed drinken bij je dessert vanwege de chocolade en vanillesmaken die ik bevat. Wist jij dat ieder jaar het Borefts Bierfestival wordt georganiseerd bij brouwerij de Molen?

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/wannekwats-biertje.png

Wannekwats (Tripel)
– Wijchense schone

Met trots presenteer ik u de winnaar van de publieksprijs Nijmeegse bierfeesten. Ik ben een amberkleurige tripel met haver en maïs en bevat 9% alcohol. Met dat percentage zorg ik zeker voor een geslaagde avond! Door de maïs bevat ik een bourbon achtige geur en smaak. Geniet van dit bier en ontsnap even aan je eerste paar werkdagen!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/10/langharig-tuig-biertje.png

Langharig tuig (Weizen)
– Van Moll

Een weizenbier wordt gebrouwen met tenminste 50% tarwemout, zo ook bij mij! Een typische weizenbier ziet er dorstopwekkend uit in een hoog glas met een schuimkraag die soms wel enkele centimeters boven het glas uit steekt. Ik ben een lekkere hoppige variant van het weizenbier met een flinke dot Amerikaanse hop waardoor ik een lekkere frisse citrussmaak heb. Ideaal bij pasta met roomsaus!