Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer

Het bierpakket van My Dear Beer, laat je elke maand verrassen!

Op zoek naar een manier om jezelf te verrassen met nieuwe speciaalbieren? Met het bierpakket van My Dear Beer kun je genieten van verschillende speciaalbieren om zo de beste bieren te ontdekken. Maandelijks bij jou aan de deur bezorgd, of gewoon een keer los als cadeau voor iemand anders of jezelf.

 

Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende bieren dat je wellicht niet meer weet waar je allemaal uit kan kiezen. My Dear Beer kiest voor jou! Wij zoeken stad en land af naar de lekkerste en beste bieren. Deze stellen we samen tot bierpakketten die we bij jou thuisbezorgen. Op de verpakking zullen we jou dan wat meer vertellen over de bieren, brouwers en brouwprocessen. Het enige wat jij dan moet doen is genieten.

Benieuwd naar onze pakketten?

pijltje mydearbeer 04

Onze toppers

Aanbieding!
pijltje mydearbeer 04

De voordelen van een maandelijks bierpakket

Herken je dat je in een slijterij of supermarkt voor een schap met enorm veel keuze staat en je gewoon niet weet waar je moet kijken? Met een speciaalbierpakket dat bij jou thuisbezorgd wordt, voorkom je de keuzestress. Wij kiezen voor jou uit de beste bieren en stellen hier een pakket van samen. Zo hoef je niet uren voor de schappen te staan, maar enkel te genieten van de selectie die wij voor jou maken.

Wanneer je dan toch zelf de keuze maakt uit al die bieren, kom je dan eigenlijk altijd uit op dezelfde biertjes of zelfde soorten? Met een bierpakket laat je jezelf helemaal verrassen. Proef nieuwe bieren en leer nieuwe brouwerijen kennen. Wij zoeken namelijk het hele land af om de beste en lekkerste speciaalbieren te selecteren voor onze pakketten.

Nieuwsgierig naar het bierabonnement?

Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer
pijltje mydearbeer 04
Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer

Een maandelijks bierabonnement voor jezelf

Ben jij gek op speciaalbier en ben je nog lang niet uit geproefd? Dan is een speciaalbierpakket ideaal voor jou.  Met het abonnement ontdek je iedere maand verschillende nieuwe bieren. Elke maand leveren wij een totaal ander pakket bij jou aan de deur, elke keer met een ander thema. De pakketten bestaan uit 3 of 6 bieren. Ideaal voor een echte bierliefhebber.

Het abonnement stopt niet bij het ontvangen en genieten van de biertjes. Op de verpakkingen geven we jou elke maand ook meer informatie over de speciaalbieren. Zo vertellen we jou over de brouwerijen van de bieren en over het brouwproces. 

Het speciaalbierabonnement is maandelijks opzegbaar en de bierpakketten zijn daarnaast ook los te verkrijgen!

Benieuwd geworden naar het abonnement?

Heb je nog vragen over het abonnement?

pijltje mydearbeer 04

Speciaalbierpakket cadeau doen

Onze bierpakketten zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Perfect voor een echte bierliefhebber in jouw vrienden- of familiekring. Daarbij is het ook meteen een aanleiding om eens een gezellige avond samen te plannen.

 

Hoe kan ik een bierpakket cadeau doen?

Op de pagina van onze bierabonnementen kun je aangeven dat je een bierpakket cadeau wilt doen. Daarna kun je aangeven voor hoelang je iemand het abonnement cadeau wilt doen. Je hebt keuze uit 3, 4, 5 en 6 maanden en 1 en 2 jaar. 

Speciaalbierpakket cadeau doen?

Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer
pijltje mydearbeer 04

Zij gingen jou voor en lieten een bierpakket thuisbezorgen

Mooie bieren in hele leuke verpakking
Danny Hardeman
Danny Hardeman
21:41 07 Jun 21
m van daal
m van daal
10:01 25 May 21
Vrijwel direct na afsluiten van een abonnement al persoonlijk benaderd door een van de eigenaren. Super deze vorm van betrokkenheid en klantbinding 😉 Biertjes zijn vrolijk verpakt met bijbehorende achtergrondinformatie. Goede variatie in smaken. Verassend! Kijk alweer uit naar volgende maand en wat de toekomst voor nieuwe features brengt 😀
Wido van der Gaag
Wido van der Gaag
21:31 19 May 21
Vorige maand het bier abonnement afgesloten. Daarbij ook het escaperoom pakket besteld die we cadeau hebben gedaan. Allereerst; wat een super vrolijke en leuke verpakkingen. De flesjes zijn per 3 verpakt met daarbij achtergrond informatie over het biertje en de brouwerij. Nu heerlijke mei- vakantie bieren gehad. Afwisselende soorten, er zit voor zowel mijn vriend als voor mij lekkere biertje bij.Nu al erg nieuwsgierig naar de frisse ,fruitige zomerbieren.Escaperoom pakket is ook super! Leuk om cadeau te doen. Bietjes helemaal in thema van escape.
Miriam Bisschop
Miriam Bisschop
21:23 19 May 21
Ellen Tournier
Ellen Tournier
05:49 23 Apr 21
Lieke Sytsma
Lieke Sytsma
09:45 16 Mar 21
Job Verdonk
Job Verdonk
10:45 01 Mar 21
Elke maand weer verrassende nieuwe bieren. Bovendien is de samenwerking met Upbeatles zeer goed. Fijne mensen. Aanrader!
Pascal Ninaber
Pascal Ninaber
19:27 04 Feb 21
Ontzettend leuke maandelijkse pakketjes van bekende en onbekende Nederlandse brouwerijen.
Miranda Pathuis
Miranda Pathuis
10:46 08 Dec 20
Wat een TOP website, service en snel contact. Het is serieus alsof je in de favouriete kroeg of slijter om advies/hulp vraagt. Ik heb gevraagd of ze mij een gunst wilden verlenen en dat hebben ze gedaan. Groetjes vanuit Utrecht en een heeeeeele dikke 10!!!!
Gies Nonnekes
Gies Nonnekes
18:52 10 Nov 20
Erg leuk en origineel om cadeau te doen. Snelle service & vriendelijke medewerkers
Jessie Steeg
Jessie Steeg
18:12 06 Nov 20
Lokaal bedrijf, ze leveren in heel Nederland. Eerder via de werkgever een bierpakket cadeau gekregen. Nu biervriend geworden. Voor een vast bedrag krijgen we maandelijks 6 bieren thuisgestuurd. Ook meteen een cadeaupakket voor een vriend besteld. Super vriendelijk en persoonlijk mailtje gekregen. Toppers!
Loes Wolters
Loes Wolters
18:01 21 Oct 20
Margrethe Van den Berg
Margrethe Van den Berg
13:53 26 Jul 20
Leonie Terlouw
Leonie Terlouw
13:06 26 Jul 20
Leuke pakketjes met regelmatig leuke onbekende brouwerijen. De flesjes zijn leuk verpakt met een omschrijving van elk bier. Een leuk cadeau voor een bierliefhebber.
J Kuster
J Kuster
12:27 03 Mar 20
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
pijltje mydearbeer 04
IMG 4881 copy
IMG 3592

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan, dan helpen we jou verder.

pijltje mydearbeer 04

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over My Dear Beer, ons abonnement of de bierpakketten? Bekijk of jouw vraag hieronder staat, of neem contact met ons op.

Wat houdt het abonnement precies in?

Iedere maand krijg je een 3-pack of 6-pack met verschillende speciaalbieren thuisbezorgd. We leveren altijd aan het einde van de maand. Elke maand zoeken wij de beste bieren voor jou uit. Dit zijn altijd weer andere bieren! De pakketten hebben verschillende thema’s. De bieren worden begeleid met beschrijvingen van het bier, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook bieden we bijpassende eettips!

Kan ik mijn abonnement maandelijks stopzetten?

Ja, dat kan. Bij inloggen in “Mijn account” kan je klikken op “abonnementen”. Daar kan je jouw abonnement annuleren of pauzeren wanneer je wil.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Dat kan! Klik op het kopje “abonnement” en klik op “of geef een abonnement cadeau!” Vervolgens kan je kiezen hoeveel maanden je het abonnement cadeau wil doen. Vul bij het afrekenen bij het afleveradres de gegevens van de ontvanger in.

Hoe kan ik mijn kortingsbon gebruiken?

Bij het afrekenen van je producten kan je in het vakje “Kortingsbon” je code invullen. De korting wordt dan direct verrekend in je winkelwagen!

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

De losse bierpakketjes proberen wij zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Dit gebeurt over het algemeen binnen 4 werkdagen. Dit is ook afhankelijk van de drukte bij onze pakketbezorgers. De abonnementspakketten krijg je altijd aan het eind van de maand.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Er wordt 4 euro verzendkosten in rekening gebracht.

Wat kan My Dear Beer voor mijn bedrijf betekenen?

Wij leveren bierpakketten als relatiegeschenk of als cadeautje voor je werknemers. Hierin is veel mogelijk. Een ontwerp in jullie huisstijl, gepersonaliseerde teksten en inspraak in de bieren; het kan allemaal! Gebruikmaken van een bestaand ontwerp is natuurlijk ook een optie.

of

Hoe draag ik met mijn bestelling mijn maatschappelijke steentje bij?

De bierpakketten worden ingepakt door een sociale werkplaats. Vervolgens worden de bieren zo veel mogelijk afgeleverd met een fietskoerier. Zodoende draag jij met jouw bestelling bij aan de maatschappij en het klimaat!

pijltje mydearbeer 04

Maandelijks bierpakket van My Dear Beer: elke maand een proeverij aan huis

Met een speciaalbierabonnement krijg je aan het eind van de maand het bier thuisbezorgd. Daar hoef jij niet de deur voor uit en niet te sjouwen met verschillende bieren. Omdat we van My Dear Beer elke maand met zorg de pakketten samenstellen met bieren gekoppeld aan verschillende thema’s, word je telkens weer verrast. We geven je naast de bieren ook nog tips welke hapjes er goed bij passen. Het is zo een complete bierproeverij, maar dan in de gezellige sferen van jouw eigen huiskamer. 

Ontdek nieuwe bieren, nieuwe smaken en nieuwe favorieten. Laat je verrassen en geniet!

Benieuwd naar ons bierabonnement?

Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer
pijltje mydearbeer 04
Bierpakket met speciaalbier van My Dear Beer

Van onze passie tot My Dear Beer

Nieuwe bieren ontdekken, dat hebben wij altijd al heerlijk gevonden. Onze passie van de speciaalbieren moesten en zouden we dan ook delen met anderen. Lennard en John sloegen de handen ineen en My Dear Beer was een feit.

Sinds 2019 nemen wij jou met onze pakketten mee op onze ontdekkingstocht naar alle bieren die nog te ontdekken en te proeven zijn. En om de ontdekkingen nog completer te maken voor jou als bierliefhebber, laten we het niet alleen bij de bieren. We nemen je mee in het brouwproces, vertellen je over de brouwerijen waar de speciaalbieren zijn gebrouwen en geven je eet tips waarmee deze heerlijk te combineren zijn. Daarmee gaan we met onze maandelijkse bierpakketten verder in op de beleving die een speciaalbier met zich meebrengt. Zo ontdek jij nieuwe bieren, leer je erover en vind je nieuwe favorieten.

Dan kunnen wij alleen nog zeggen: proost!

Heb je vragen voor ons?