Maak kennis met Bente

Over ons: Bente
Over ons: Bente 2
Wie o wie ben jij?

Hi, ik ben Bente. Ik ben 21 jaar oud en ben eigenlijk nog maar kort deel van het My Dear Beer team. Iedere dag houd ik me bezig met de communicatie werkzaamheden. Op onze website en social media kanalen zien jullie veel content langskomen die ik heb gemaakt 🙂

Wat kan jij een dag niet missen?

Lekker eten, mijn vrienden, huisgenootjes, gezellige momenten, snacks, cappuccino, moet ik doorgaan? Bier staat natuurlijk ook hoog op mijn lijstje alleen daar probeer ik geen dagelijkse gewoonte van te maken 😉

Wat is het eerste biertje dat je ooit hebt gedronken en wanneer was dit?

Pfoe, dat is al wel even geleden. Ik denk dat dit was op een familie verjaardag. Ik mocht toen het “vaste prik” drankje van mijn vader, ooms en opa proeven. Na mijn eerste slok was ik nog niet zo onder de indruk… Ondertussen snap ik ze wel!

Wat is voor jou het perfecte moment voor een biertje?

Thuis, einde van de dag, op mijn balkonnetje, in de zon, samen met mijn huisgenootjes of vrienden. Die leuke momenten geniet ik van, zeker met een lekker biertje erbij.

Welk biertje leek jou super lekker maar viel tegen?

Oei, ik ben de naam helaas vergeten. Maar ik weet nog dat ik van tevoren dacht dat ik het favoriete bier van mijn ouders ook lekker zou vinden, nou dat viel goed tegen…

Welke biertje wil jij binnenkort nog proberen?

Ondanks dat ik geniet van verschillende soorten bier, ben ik geen mega speciaalbier kenner. Ik heb dan ook geen lijstje met bieren die ik nog wil proberen, ik laat me juist graag verrassen. Zelf ben ik daarom ook abonnee bij My Dear Beer, ideaal! 🙂