Maak kennis met Lucas

Over ons: Lucas
Over ons: Lucas 2
Wie o wie ben jij?

Hallo, ik ben Lucas Lambooij. Ik ben 23 jaar oud en ik binnen My Dear Beer houd ik mij dagelijks bezig met de retail verkoop. Ik zorg er dus voor dat jij onze bierpakketten bij winkels in jouw buurt kan vinden.

Wat kan jij een dag niet missen?

Oeh, chocolade is echt iets wat ik niet kan missen, ik ben er dan ook echt lichtelijk verslaafd aan. Maar natuurlijk kan ik ook bier niet missen in mijn leven.

Wat is het eerste biertje dat je ooit hebt gedronken en wanneer was dit?

Het eerste biertjes dat ik dronk was mijn moeders favoriete bier: Erdinger. Ik was toen 14 jaar en mocht voor het eerst samen met mijn moeder proeven. Het was een goede start want ik merk dat ik nog steeds erg fan ben van het witbier.

Wat is voor jou het perfecte moment voor een biertje?

Lekker in de zomer op het terras, dat op zich is natuurlijk al genieten, maar met een biertje erbij kan mijn dag niet meer stuk.

Welk biertje leek jou super lekker maar viel tegen?

Over het algemeen ben ik best fan van bieren met een lager alcoholpercentage. Volgens veel vrienden moest ik daarom een Grand Cru proberen. Maar dit vond ik eigenlijk helemaal niks helaas…

Welke biertje wil jij binnenkort nog proberen?

Het liefst wil ik nog zoveel mogelijk bieren proeven, want zeg nou eerlijk, het is toch fantastisch om tegenwoordig zoveel verschillende smaken op de markt te hebben?