Maak kennis met Martijn

Over ons: Martijn
Over ons: Martijn 2
Wie o wie ben jij?

Hoi, ik ben Martijn Crijns, 22 jaar oud en ben sinds februari 2022 deel van het My Dear Beer team. Mijn voornaamste taken liggen bij marketing en sales activiteiten

Wat kan jij een dag niet missen?

Dat is makkelijk: ontbijt en voetbal. Zonder ontbijt vinden mijn collega’s mij een stuk minder blij en gezellig op kantoor… Voetbal daarentegen wordt ik juist heel blij van, ik ben er dan ook iedere dag mee bezig.

Wat is het eerste biertje dat je ooit hebt gedronken en wanneer was dit?

Dit is helaas niet heel spannend, toen ik 14 jaar was heb ik samen met mijn vader thuis een biertje gedronken. Ik was toen vooral benieuwd, ik vond het toen niet perse heel lekker. De eerste keer dat ik bier wel heel lekker vond was toen ik met wat vrienden de biervoorraad van iemand zijn vader heb opgedronken. Wij vonden het heel leuk, de vader vast iets minder, oeps..

Wat is voor jou het perfecte moment voor een biertje?

Wanneer ik samen met vrienden iets leuks gaat doen zoals een film kijken, spelletje spelen etc. Op zulke momenten maakt een biertje het moment echt perfect.

Welk biertje leek jou super lekker maar viel tegen?

Ondanks dat ik het proberen van zoveel mogelijk soorten bieren heel leuk vind, ben ik er ondertussen achter gekomen dat ik niet zo’n fan ben van hele donkere bieren.

Welke biertje wil jij binnenkort nog proberen?

Alle bieren uit mijn My Dear Beer abonnement 😉