Waarom de My Dear Beer Adventskalender 2024 hét ultieme cadeau is voor bierliefhebbers

Ontdek het Mysterie van de My Dear Beer Adventskalender! Beleef een magische kerst!

December staat voor de deur, en dat betekent gezelligheid, feestdagen, en… bier! Dit jaar biedt My Dear Beer iets bijzonders: een adventskalender gevuld met 24 exclusieve bieren van topbrouwerijen wereldwijd. Lees verder om te ontdekken waarom deze adventskalender het perfecte cadeau is voor iedere bierliefhebber.

Een exclusieve collectie van 24 unieke bieren – nérgens anders verkrijgbaar!

Onze adventskalender bevat 24 zorgvuldig geselecteerde bieren van wereldberoemde brouwerijen. Elk deurtje dat je opent onthult een bier dat nergens anders in Nederland verkrijgbaar is – dit kunnen we garanderen voor bijna alle bieren in dit pakket. Van een NEIPA, uit de USA, met een Untappd-score van 4.10 tot een rijke Imperial Stout met een 4.0 rating – deze kalender biedt een breed scala aan smaken voor de avontuurlijke drinker. En het is dus niet alleen avontuurlijk, maar ook nog echte topkwaliteit!

Reserveer hier jouw adventskalender!

Kies met kerst 2024 voor het beste bierpakket van allemaal; de bier adventskalender 2024 van My Dear Beer!

Dagelijks avontuur voor de bierliefhebber

Stel je voor: elke dag in december een nieuw bier ontdekken. Dit maakt het aftellen naar Kerst

extra speciaal. De My Dear Beer Adventskalender is perfect voor degenen die hun smaakpapillen willen verrassen en verbreden. Of je nu van hoppige IPA’s houdt of de voorkeur geeft aan een complexe Porter, er is voor ieder wat pils. uuhh… wils!

Beperkte oplage: Slechts 500 stuks van de speciaalbier adventskalender beschikbaar

Wat deze adventskalender extra bijzonder maakt, is de beperkte oplage van slechts 500 stuks. De exclusiviteit zorgt ervoor dat je iets echt unieks in handen hebt. Vanwege de kleine oplages van de brouwerijenOntdek het Mysterie van de My Dear Beer Adventskalender! Beleef een magische kerst! waarmee we samenwerken, kunnen we niet meer dan 500 pakketten aanbieden. Wees er dus snel bij voordat ze allemaal weg zijn! Een deel is al verkocht in de pre-order periode, dus je moet er echt snel bij zijn om niet achter het net te vissen.

Voordelen van vroeg bestellen

Niet alleen verzeker je jezelf van één van de 500 kalenders door vroeg te bestellen, maar je krijgt ook een exclusieve pre-order korting van €20,- met de code blogmdbadvent2024. Deze korting is alleen geldig tot 30 oktober, dus grijp je kans! Je krijgt deze extra korting omdat jij als trouwe lezer van onze blogs al helemaal tot hier bent gekomen met lezen. Dat moeten wij natuurlijk belonen. Dus vandaar!

Waarom kies je voor de My Dear Beer Adventskalender?

  • Exclusief en Uniek: Ontdek bieren die je nog nooit eerder hebt geproefd. Bieren die je ook nergens anders kunt krijgen dan bij My Dear Beer!
  • Hoog gewaardeerd: Bieren met hoge scores op Untappd, zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit door onze biersommeliers.
  • Gratis verzending en extra korting voor abonnees: Trouwe klanten krijgen altijd 10% korting op alles in onze webshop. Abonneer je dus ook om nog 10% extra korting te krijgen! Dat is al snel €16,- extra voordeel!

Hoe bestel je?

Klik op de knop hieronder om direct je My Dear Beer Adventskalender te bestellen. Laat deze kans niet liggen om december te vullen met unieke bierbelevenissen!

Bestel nu jouw exclusieve adventskalender

Geniet van de meest exclusieve bieren met de bierpakketten van My Dear Beer! Kerst 2024 bierpakket adventskalender bier

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau voor een bierliefhebber of jezelf wilt verwennen met iets bijzonders, de My Dear Beer Adventskalender is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Met een beperkte oplage en een tijdelijke korting is dit het perfecte moment om te bestellen. Proost op een december vol bierplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stuur ons een appje!