Bierproeverij met pubquiz: bedrijfsuitje

Bierproeverij

Wil jij genieten van een professionele en smaakvolle bierproeverij? Dan ben je bij My Dear Beer aan het juiste adres! Samen richten we de bierproeverij volledig naar wens van jou en je gezelschap in. Verras collega’s, vrienden, familie of teamgenoten met een proeverij onder begeleiding van één van onze opgeleide biersommeliers. Wil je helemaal uitpakken? Kies dan voor een gezellige pubquiz met bijbehorende hapjes. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Naast onze professionele bierproeverij op locatie helpen we je ook graag bij het organiseren van een proeverij bij jou thuis. Je ontvangt van ons een heerlijk assortiment aan speciaalbieren met bijpassende eettips en proefformulieren. Zo heb je alles in huis voor een gezellige avond. Voor welke bierproeverij ga jij?

Bierproeverij op locatie Bierproeverij voor thuis

Bierproeverij op locatie

Proef samen met jouw gezelschap van onze heerlijke selectie speciaalbieren tijdens een bierproeverij op locatie. De proeverij wordt volledig naar smaak en wens ingevuld. Van een kleine eenvoudige proeverij tot een proeverij met pubquiz en bijpassende hapjes. Er is veel mogelijk. We zetten de mogelijkheden hieronder voor je op een rij:

De bierproeverij kan bij jou op locatie, maar ook op één van onze locaties of op een andere locatie in Nederland worden verzorgt. We denken graag met je mee!

Offerte aanvragen Neem contact op

Onze klanten

Bierproeverij voor thuis

Ben jij aan de beurt om een gezellige avond met vrienden of familie te organiseren? Maak indruk met een compleet verzorgde bierproeverij met speciaalbieren die je niet zomaar in de supermarkt vindt. Bestel ons ‘Bierproeverij voor thuis’ pakket. Naast het bierpakket ontvang je ook:

  • Een omschrijving van de bieren inclusief het verhaal van het brouwproces of de brouwer.
  • Tips voor lekkere hapjes die perfect passen bij de bieren uit jouw pakket.
  • Proefformulieren zodat je alle biertjes achteraf makkelijk kunt vergelijken.

Maak een keuze uit een van onze bierstijlen: fris, fruitig & zuur, Blond & krachtig of Donker & rijk of laat je door ons verrassen. De bierproeverij voor thuis pakketten zijn te bestellen in een 3-pack of 6-pack. Wil je meer biertjes ontvangen? Bestel dan meerdere pakketten in één keer. Wij zorgen dat alles in dezelfde doos wordt geleverd.

Vind je het lastig om het aantal biertjes in te schatten? Snappen we! Neem contact met ons op en geef aan met hoeveel mensen je de bierproeverij gaat doen. We denken graag met je mee om zo van de bierproeverij een groot succes te maken.

Tip: kies voor het ‘Verras mij maar!’ pakket. Dit pakket bevat meerdere speciaalbieren uit de verschillende bierstijlen. Wel zo leuk voor een bierproeverij!

Bestel bierproeverij voor thuis
photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Offerte aanvragen

Heb je speciale wensen? Of wil je meer weten over onze bierproeverijen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we contact met je op.

Proost alvast!

Veelgestelde vragen

Kan ik een bierproeverij zelf samenstellen?

Ja dat kan! Alle bierproeverijen worden op maat samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kan ik een bierproeverij op locatie organiseren?

Ja dat kan zeker! Wij komen bij jou (bedrijfs)locatie en zorgen dat alles geregeld is. Zo hoef je zelf niks te doen!