Veelgestelde vragen

Wat houdt het abonnement precies in?

Iedere maand krijg je een 3-pack of 6-pack met verschillende speciaalbieren thuisbezorgd. We leveren altijd aan het einde van de maand. Elke maand zoeken wij de beste bieren voor jou uit. Dit zijn altijd weer andere bieren! De pakketten hebben verschillende thema’s. De bieren worden begeleid met beschrijvingen van het bier, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook bieden we bijpassende eettips!

Kan ik mijn abonnement maandelijks stopzetten?

Ja, dat kan. Bij inloggen in “Mijn account” kan je klikken op “abonnementen”. Daar kan je jouw abonnement annuleren of pauzeren wanneer je wil.

Kan ik een abonnement cadeau doen?

Dat kan! Klik op het kopje “abonnement” en klik op “of geef een abonnement cadeau!” Vervolgens kan je kiezen hoeveel maanden je het abonnement cadeau wil doen. Vul bij het afrekenen bij het afleveradres de gegevens van de ontvanger in.

Hoe kan ik mijn kortingsbon gebruiken?

Bij het afrekenen van je producten kan je in het vakje “Kortingsbon” je code invullen. De korting wordt dan direct verrekend in je winkelwagen!

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

De losse bierpakketjes proberen wij zo snel mogelijk bij jou af te leveren. Dit gebeurt over het algemeen binnen 4 werkdagen. Dit is ook afhankelijk van de drukte bij onze pakketbezorgers. De abonnementspakketten krijg je altijd aan het eind van de maand.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Er wordt 4 euro verzendkosten in rekening gebracht.

Wat kan My Dear Beer voor mijn bedrijf betekenen?

Wij leveren bierpakketten als relatiegeschenk of als cadeautje voor je werknemers. Hierin is veel mogelijk. Een ontwerp in jullie huisstijl, gepersonaliseerde teksten en inspraak in de bieren; het kan allemaal! Gebruikmaken van een bestaand ontwerp is natuurlijk ook een optie.

of

Hoe draag ik met mijn bestelling mijn maatschappelijke steentje bij?

De bierpakketten worden ingepakt door een sociale werkplaats. Vervolgens worden de bieren zo veel mogelijk afgeleverd met een fietskoerier. Zodoende draag jij met jouw bestelling bij aan de maatschappij en het klimaat!