Kerstpakket bierpakket

Bierabonnement speciaal voor jou!

Laat je elke maand verrassen! Met het bierabonnement van My Dear Beer ontvang je maandelijks de allerlekkerste bieren bij jou thuis. Leuk voor jezelf of iemand anders.

Flexibel, verrassend en buitengewoon lekker!

Bierabonnement bestellen Bierabonnement cadeau geven

BIERABONNEMENT VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

Begin jij al te watertanden van een zomerse white IPA met tonen van citrus of word jij helemaal blij van een krachtige Porter met de volle smaak van chocolade? Met ons speciaalbier abonnement hoef je zelf niet meer op zoek naar de lekkerste bieren, dat doen wij voor je! We struinen stad en land af om de beste lokale en internationale bieren te selecteren. De bieren worden elke maand bij jou thuis bezorgd, inclusief fantastische extraatjes, zoals eettips, informatie over de brouwer of het brouwproces. Lekker makkelijk en leuk!

Passend bij jouw voorkeuren

Je kunt jouw abonnement helemaal zelf samenstellen. Ga jij voor een 3-pack of 6-pack? Heb jij bepaalde smaakvoorkeuren en wil je af en toe ook een alcoholvrij biertje ontvangen? Wij passen het abonnement aan op basis van jouw smaak. Zo is het elke maand weer een feestje als wij bij jou op de stoep staan! 

Wil jij jouw abonnement een maand pauzeren omdat je op vakantie gaat? Of wil je het abonnement toch liever opzeggen? Dan is dat geen probleem! Zodra je weer zin hebt in een lekker biertje kan je het abonnement eenvoudig opnieuw activeren.

photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Altijd een verrassing!

Een ding is zeker: met ons speciaalbier abonnement word je elke maand weer verrast met topkwaliteit bieren, geselecteerd door onze eigen biersommelier. De ene keer komen de bieren uit een bepaalde omgeving, de andere keer heeft het bierpakket een uniek thema. Wij blijven ons aanbod vergroten!

Voor ieder moment

In de zomer tijdens de bbq of ‘s winters voor de kachel met een goede serie genieten van een lekker biertje? Wij selecteren de bieren op basis van het seizoen, want er is toch niets beter dan met de zon op jouw gezicht, buiten genieten van een heerlijk wit, blond of IPA biertje?! 

Waarom een maandelijks bierabonnement?

bierproeverij

Een origineel cadeau

Een bierabonnement cadeau doen? Leuk idee! Het abonnement zal hoe dan ook goed in de smaak vallen! Je kunt zelf kiezen hoeveel maanden je het abonnement cadeau wil doen. Na deze periode stopt het bierabonnement automatisch. 

Wil je liever eenmalig een bierpakket cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook! Onze bierpakketten komen in leuke verpakkingen waardoor het een feestje is om deze te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het My Dear Beer bierabonnement?

Super dat je een abonnement van My Dear Beer overweegt!

Je kan jouw bierabonnement online bestellen. Je selecteert het aantal flesjes en jouw smaakvoorkeuren. Vervolgens versturen we elke maand een pakket naar je toe of komen onze fietskoeriers bij je langs! 

Kan ik het bierabonnement pauzeren?

Ga je op vakantie? Of ben je komende maand gewoon erg druk? Je kunt het bierabonnement op ieder gewenst moment pauzeren!

Wanneer wordt het bierabonnement bezorgd?

Wij leveren de bieren altijd aan het einde van de maand bij jou thuis!

Welke extra’s voegen jullie toe aan het bierabonnement?

De bierpakketten worden altijd geleverd met beschrijvingen van de bieren, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook krijg je bijpassende eettips! Zo kan jij er echt een feestje van maken.

Hoeveel maanden kan ik het bierabonnement cadeau geven?

Dat mag je zelf bepalen! Je kunt de periode van het abonnement zelf aangeven. Daarnaast kan je zelf kiezen of je een 3-pack of een 6-pack cadeau geeft.

Kan ik ook eenmalig een bierpakket bestellen?

Natuurlijk! Bekijk alle bierpakketten.

Ben je fan? Dan kan je altijd nog kiezen voor een bierabonnement of je inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Hoe kan ik een bierabonnement opzeggen?

Helaas! We vinden het erg jammer om te horen dat je ons o zo geliefde bierabonnement wil opzeggen… Je kan in dit geval een e-mail sturen naar info@mydearbeer.com of jouw abonnement eenvoudig opzeggen via ‘mijn account’.