Kerstpakket bierpakket

Elke maand nieuwe geluksmomenten

Nooit meer keuzestress, altijd de lekkerste bieren

Honderden Nederlanders én Belgen gingen jou al voor, én met succes! Hoe heerlijk is het om na een dag hard werken een speciaalbier te openen? En handig om altijd een goed gevulde koelkast te hebben. Zeker als er onverwacht vrienden op de stoep staan.

Je kunt beter elke maand van 6 unieke bieren genieten dan elke week 10 pilsjes te drinken!

Geniet & ontdek met My Dear Beer

Bestel hier jouw unieke bierabonnement! Geef het abonnement aan een liefhebber

BIERABONNEMENT VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

Begin jij al te watertanden van een zomerse white IPA met tonen van citrus of word jij helemaal blij van een krachtige Porter met de volle smaak van chocolade? Met ons speciaalbier abonnement hoef je zelf niet meer op zoek naar de lekkerste bieren, dat doen wij voor je! We struinen stad en land af om de beste lokale en internationale bieren te selecteren. De bieren worden elke maand bij jou thuis bezorgd, inclusief fantastische extraatjes, zoals eettips, informatie over de brouwer of het brouwproces. Lekker makkelijk en leuk!

Passend bij jouw smaak

Je hebt zelf invloed op hoe jouw bierabonnement er uit komt te zien. Selecteer de grootte van je pakket; wij zien dat het 6-pack abonnement het meeste wordt gekozen. Heb jij bepaalde smaakvoorkeuren en wil je soommige bierstijlen liever niet ontdekken? Wij passen het abonnement aan op basis van jouw smaak. Zo is het elke maand weer een feestje als wij bij jou op de stoep staan! 

Wil jij jouw abonnement een maand pauzeren omdat je op vakantie gaat? Of wil je het abonnement toch liever opzeggen? Dan is dat geen probleem! Zodra je weer zin hebt in een lekker biertje kan je het abonnement eenvoudig opnieuw activeren.

Geniet elke maand van unieke bieren uit binnen- en buitenland

Waarom zou jij het bierabonnement van My Dear Beer moeten hebben?

– Altijd 10% korting op de losse bieren en cadeaus van My Dear Beer, via de webshop
– Ontdek elke maand nieuwe bier parels
– Als eerste toegang tot nieuwe bieren
– Geen keuzestress, wel genieten van speciaalbier dat bij jou past
– Altijd een goed gevulde koelkast
– Op avontuur in de bierwereld, thuis vanaf de bank
– Lekker makkelijk, bij jou aan de deur bezorgd – je hoeft niet meer te tillen met de bieren
Maatschappelijk verantwoord: ingepakt door de sociale werkplaats, bezorgd via Fietskoerier

Altijd een verrassing!

Een ding is zeker: met ons speciaalbier abonnement word je elke maand weer verrast met topkwaliteit bieren, geselecteerd door onze eigen biersommelier. De inhoudt van het pakket proberen wij zo samen te stellen dat jij elke maand nieuwe bier parels ontdekt. Wij blijven ons aanbod vergroten!

Waarom een maandelijks bierabonnement?

bierproeverij

Een origineel cadeau

Een bierpakket cadeau doen? Leuk idee! Nog leuker: geef ons bierabonnement cadeau voor een X aantal maanden. Het abonnement zal hoe dan ook goed in de smaak vallen! Je kunt zelf kiezen hoeveel maanden je het abonnement cadeau wil doen. Na deze periode stopt het bierabonnement automatisch. 

Wil je liever eenmalig een bierpakket cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook! Onze bierpakketten komen in leuke verpakkingen waardoor het een feestje is om deze te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het My Dear Beer bierabonnement?

Super dat je een abonnement van My Dear Beer overweegt!

Je kan jouw bierabonnement online bestellen. Je selecteert het aantal flesjes en jouw smaakvoorkeuren. Vervolgens versturen we elke maand een pakket naar je toe of komen onze fietskoeriers bij je langs! 

Kan ik het bierabonnement pauzeren?

Ga je op vakantie? Of ben je komende maand gewoon erg druk? Je kunt het bierabonnement op ieder gewenst moment pauzeren!

Wanneer wordt het bierabonnement bezorgd?

Wij leveren de bieren altijd aan het einde van de maand bij jou thuis!

Welke extra’s voegen jullie toe aan het bierabonnement?

De bierpakketten worden altijd geleverd met beschrijvingen van de bieren, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook krijg je bijpassende eettips! Zo kan jij er echt een feestje van maken.

Hoeveel maanden kan ik het bierabonnement cadeau geven?

Dat mag je zelf bepalen! Je kunt de periode van het abonnement zelf aangeven. Daarnaast kan je zelf kiezen of je een 3-pack of een 6-pack cadeau geeft.

Kan ik ook eenmalig een bierpakket bestellen?

Natuurlijk! Bekijk alle bierpakketten.

Ben je fan? Dan kan je altijd nog kiezen voor een bierabonnement of je inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Hoe kan ik een bierabonnement opzeggen?

Helaas! We vinden het erg jammer om te horen dat je ons o zo geliefde bierabonnement wil opzeggen… Je kan in dit geval een e-mail sturen naar info@mydearbeer.com of jouw abonnement eenvoudig opzeggen via ‘mijn account’.

Ik wil een bierabonnement bestellen!