Bierabonnement van My Dear Beer

Ontdek iedere maand nieuwe bieren door middel van het My Dear Beer bierabonnement. Met onze wisselende bierpakketten zorgen we er voor dat jij iedere maand verrast wordt. Een abonnement voor een echte bier liefhebber! Het abonnement bestaat uit twee variaties: 3 of 6 bieren. Zo is er voor iedere liefhebber, groot of klein, een geschikt bierabonnement!

Iedere maand zal er een nieuw bierabonnement bij jou thuis afgeleverd worden. Zo kan het bierpakket een specifiek thema hebben, kan er een brouwerij uitgelicht worden of wordt er een bepaald type bier in het zonnetje gezet. Ben jij benieuwd geworden naar het abonnement? Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het bierabonnement.

Meer weten over My Dear Beer en verschillende soorten bieren? Neem ook eens een kijkje op onze blog.

Meer informatie

– Kies uit 3 of 6 bieren per maand

– Iedere maand een uniek pakket!

– Gratis verzending, levering aan het eind van de maand

– Het bierabonnement is maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast

– Opzeggen doe je eenvoudig via de mail of social media

– Mogelijkheid om voorafgaand aan te geven hoe lang je het abonnement wilt ontvangen

– Zeer geschikt om cadeau te geven of als relatiegeschenk

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2020/04/bierpakket-3-1499-e1590164620452.png
Bierabonnement - Subtiel genieten

Ben jij nieuw in de bierwereld of drink je niet zo vaak bier? Dan zijn wij wat voor jou. Met My Dear Beer kun je iedere maand subtiel genieten. Iedere maand ontvang jij 3 nieuwe biertjes waardoor jij weer nieuwe bieren kunt ontdekken met My Dear Beer!

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2020/04/bierpakket-5-2199-e1590164581824.png
Bierabonnement - Het grote plezier

Wij zijn het grote plezier en bestaan uit 6 bier. Iedere maand zorgen wij ervoor dat jij maximaal kunt genieten en ontdekken. Van licht tot donker, van subtiel tot krachtig, in dit pakket vind je het allemaal. Wij dagen jou uit! Durf jij ons aan?

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/05/Lennard-2-e1562929803259.png

My Dear Beer

Ons verhaal

Geïnspireerd door de vele abonnementsmodellen die we om ons heen zien ben ik in 2019 My Dear Beer begonnen. Ik hou er zelf van om continu nieuwe bieren te ontdekken. Daardoor ontstond al snel het idee van een bierabonnementje. Sinds Juni 2019 lever ik al de leukste pakketjes van Nederland bij mijn biervrienden thuis af.

Mijn missie is om jou te laten genieten in de weinige vrije tijd die je hebt. Gemakkelijk, leuk en lekker, dat is wat My Dear Beer is. Ik gun jou een speciaal moment met de biertjes van My Dear Beer!

Ontdek je met mij mee?

Geniet & ontdek met My Dear BeerLennard Terlouw

https://mydearbeer.com/wp-content/uploads/2019/05/Handtekening-Lennard-4.png