beeld1

Bierabonnement bij jou
thuisbezorgd!

Wil jij elke maand verrast worden met de allerlekkerste bieren? Dan is het maandelijkse bierabonnement van My Dear Beer echt iets voor jou! 

Bekijk het bierabonnement
pijltje mydearbeer 04

BIERABONNEMENT VOOR DE ECHTE LIEFHEBBER

Tegenwoordig vliegen de abonnementen je om de oren. Vrijwel iedereen heeft een Netflix account of luistert regelmatig muziek via Spotify. Naast de entertainment abonnementen zijn er ook nog andere abonnementen zoals HelloFresh en Marley Spoon. Abonnementen in de vorm van gerechten die je iedere week kan laten bezorgen zodat je niet hoeft na te denken wat je vandaag gaat koken.

Geïnspireerd op al deze abonnementen is My Dear Beer ontstaan. Een bierabonnement voor de echte bierliefhebbers! Met dit abonnement hoef je zelf niet meer op zoek naar de lekkerste biertjes. Ze worden elke maand gewoon bij jou thuis bezorgd! Daarnaast leveren wij ook eettips en recepten bij het bierabonnement zodat jij echt kunt genieten!

 

pijltje mydearbeer 04

Wat houdt het bierabonnement in?

Bij ons maandelijks bierabonnement heb je keuze uit drie of zes unieke speciaalbieren. Wil jij liever alleen genieten van jouw bierabonnement? Of wil je de speciaalbiertjes graag delen met jouw vrienden? Welk pakket je ook kiest, het is altijd een goede keuze!

Iedere keer verschillen de bieren waardoor jij elke maand nieuwe bieren kunt ontdekken. Wat er in het bierpakket zit is dan ook een verrassing! De ene keer komen de biertjes uit een bepaalde omgeving, de andere keer heeft het bierpakket een speciaal thema.

Daarnaast is het mogelijk om jouw smaak voorkeuren door te geven. Zo weet je zeker dat de biertjes goed zullen smaken!

Hoe ziet een bierabonnement er uit?

De bieren worden geleverd in onze eigen doos met een flyer, eettips en meer uitleg over de bieren! 

Bekijk het bierabonnement
photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Waarom een maandelijks bierabonnement?

Naast dat de biertjes uit de bierpakketten van My Dear Beer enorm lekker
zijn, zijn er nog een aantal redenen waarom een bierabonnement een
toevoeging kan zijn aan jouw abonnementen collectie:

bierproeverij

Bierabonnement cadeau geven?

Wellicht ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een familielid of vriend/vriendin. Met een bierabonnement kun jij iemand écht verrassen. Je kunt bij het bestellen van het abonnement selecteren hoeveel maanden je het bierabonnement cadeau wil doen. Zo bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven aan het cadeau. Wil je liever eenmalig een bierpakket cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook! Onze bierpakketten komen in leuke verpakkingen waardoor het een feestje is om deze bieren te ontvangen! Het bierpakket bestellen kan eenvoudig via onze website. Of je nu een eenmalig bierpakket koopt of voor een bierabonnement gaat, het zal zeker smaken! Proost!

Veelgestelde vragen

Kan ik het bierabonnement pauzeren?

Ga je op vakantie? Of heb je de komende maand veel andere dingen te doen? Je kunt het bierabonnement op ieder gewenst moment pauzeren! 

Wanneer wordt het bierabonnement bezorgd?

Wij leveren de bieren altijd aan het einde van de maand! Zo kan jij de maand goed afsluiten.

Zijn er ook beschrijvingen toegevoegd bij het bierpakket?

De bierpakketten worden altijd geleverd met beschrijvingen van de bieren, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook bieden we bijpassende eettips! Zo kan jij er echt een feestje van maken.

Hoeveel maanden kan ik het bierabonnement cadeau geven?

Wil jij iemand écht verrassen? Dan zit je met het cadeau-abonnement van My Dear Beer altijd goed. Je kunt de abonnements lengte zelf bepalen bij het bestellen van het abonnement. Daarnaast kan je ook selecteren of je een 3-pack of een 6-pack cadeau geeft. Zo bepaal je zelf hoeveel je wilt uitgeven aan het cadeau.