bierproeverij

Ontdek nieuwe bieren met
onze bierproeverij!

Op zoek naar een bierproeverij of een leuk idee voor een bedrijfsborrel? Bij My Dear Beer organiseren we de leukste bedrijfsborrels en andere (online) evenementen. Wil je liever zelf een bierproeverij organiseren? Ook dan kunnen wij voor de biertjes zorgen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Een bierproeverij voor thuis Offerte aanvragen
pijltje mydearbeer 04

Een bierproeverij voor elke gelegenheid

Wil jij een leuke bedrijfsborrel organiseren? Ga je een weekend weg met vrienden of familie? Of heb je gewoon zin in een leuke avond? Een bierproeverij is altijd een goed idee! Bij My Dear Beer kun je terecht voor een bierproeverij op locatie of voor thuis. Voor welke bierproeverij je ook kiest, wij zorgen dat het een succes wordt!

pijltje mydearbeer 04

Een bierproeverij voor thuis

Heb jij zin in een gezellige avond met vrienden? Dan is het leuk om zelf een bierproeverij te organiseren. Wij helpen je graag bij het organiseren van de proeverij! Met deze 3 tips is het zo geregeld:

Hulp nodig bij het kiezen van de bieren? Bij My Dear Beer kun je een ‘Bierproeverij voor thuis’ pakket bestellen. Dit pakket bestaat uit de allerlekkerste bieren. Inclusief een beschrijving van de bieren, het brouwproces of de brouwer. Je hebt keuze uit een 3-pack of een 6-pack. Wil je meer biertjes ontvangen? Bestel meerdere pakketten in één keer. Wij zorgen dat alles in een doos wordt geleverd. Ook is het mogelijk om een bierstijl te selecteren. Je hebt de keuze uit Verras me maar!, Fris, fruitig & zuur, Blond & krachtig of Donker & rijk.

Tip: kies voor Verras me maar! Dit pakket bestaat uit verschillende bieren, wel zo leuk voor een bierproeverij!

Benieuwd welke biertjes er eerder in deze pakketten zaten? Bekijk ze allemaal op deze pagina.

photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Een bierproeverij op locatie

Een bierproeverij op locatie wordt op maat georganiseerd! Van een uitgebreide bierproeverij met hapjes en een pubquiz tot een kleine eenvoudige proeverij, er is voor ieders wens een bierproeverij. We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet:

Offerte aanvragen

Heb je speciale wensen? Of wil je meer weten over onze bierproeverijen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we contact met je op.

  • Minimaal 15 deelnemers

Proost alvast!

Veelgestelde vragen

Kan ik een bierproeverij zelf samenstellen?

Ja dat kan! Alle bierproeverijen worden op maat samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kan ik een bierproeverij op locatie organiseren?

Ja dat kan zeker! Wij komen bij jou (bedrijfs)locatie en zorgen dat alles geregeld is. Zo hoef je zelf niks te doen!