Speciaalbier pakket: jouw maandelijkse verrassing

speciaalbier

Speciaalbier wordt alsmaar populairder. Waar een aantal jaar terug slechts een beperkt aantal speciaalbiertjes in de supermarkt te vinden waren, heeft een supermarkt nu enkele meters aan speciaalbier in zijn assortiment. Bij My Dear Beer vinden we dit natuurlijk enorm leuk en fijn maar, wat is nog makkelijker dan die speciaalbiertjes in de supermarkt halen? Natuurlijk, maandelijks thuis laten bezorgen!

 

Wat is speciaalbier precies?

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Speciaalbier is ‘bier met een smaakje’. Het wordt onderscheiden van het normale pils. Waar veel mensen denken dat pils en bier hetzelfde is, maken zij een fout. Bier is namelijk een verzamelnaam van alle pils en biersoorten. Speciaalbier onderscheid zichzelf door niet een pilsener te zijn. Daarnaast zijn er ontelbare smaken en soorten speciaalbier. Toch geven veel brouwerijen een aantal herkenbare ‘speciaalbier namen’ aan hun bier. Zo herken je vast de namen: dubbel, trippel of blond. Dit zijn allemaal kenmerken van speciaalbier!

 

Iedere maand een ander speciaalbier pakket

My Dear Beer heeft twee soorten speciaalbier pakketten. De een bevat drie biertjes, de ander zes. Zo kies je direct hoeveel speciaalbieren jij maandelijks wilt ontvangen. Eens in de maand bezorgen we deze bieren bij jou thuis. Zo hoef je niet opnieuw de keuze te maken in de supermarkt. Wij doen dat voor jou. We zorgen voor gevarieerde speciaalbieren. Soms met een thema, soms uit een specifieke streek.

Onze speciaalbier pakketten worden met zorg en liefde samengesteld en ontworpen. Als bierliefhebbers vinden we het leuk om nieuwe bieren te ontdekken. Zo zal je telkens een nieuw biertje ontdekken of verrast worden met jouw favoriete biertje dat je al kende in het pakket.

 

Geef een speciaalbier pakket cadeau!

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een bierliefhebber? Geef dan ook eens een speciaalbier pakket cadeau. De bierpakketten komen in leuke kleurrijke verpakkingen waardoor het zeker een feestje is om het uit te pakken.

Verras een vriend(in) of jezelf met een heerlijk en leuk speciaalbier pakket. Ga naar onze bestelpagina of kijk eens op de pagina ‘wat kan ik verwachten’.

Cheers!

Stuur ons een appje!