origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk

Een origineel relatiegeschenk

Ben jij op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een uniek kerstpakket voor je collega’s? Stel zelf een persoonlijk en smaakvol speciaalbierpakket samen. Volledig te personaliseren naar eigen ontwerp, kleuren, tekst én bierkeuze. We gaan graag het gesprek met je aan om zo een uniek pakket samen te stellen. Een perfect cadeau om fijne zakenrelaties of hardwerkende medewerkers mee te verrassen.

Pakketten voor zakenrelaties Pakketten voor collega's
pijltje mydearbeer 04

Waarom een bierpakket als relatiegeschenk?

Laat een blijvende indruk achter op jouw zakenrelaties met een bijzonder relatiegeschenk. Met een bierpakket van My Dear Beer geef je een keer iets anders dan een flesje wijn. Een gepersonaliseerd bierpakket is vernieuwend, onderscheidend en helemaal van nu. Het pakket wordt volledig gepersonaliseerd: van kleuren, logo’s en zelfgeschreven tekst tot persoonlijke smaak in bieren. Zo past jouw cadeau perfect bij bijzondere gebeurtenissen, evenementen of feestdagen. Breng een toost uit op de fijne samenwerking en nog vele mooie momenten samen! En oja, het is ook een leuk idee voor andere marketingdoeleinden.

Vraag offerte aan Bekijk gepersonaliseerde pakketten
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
pijltje mydearbeer 04
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk

Een gerpersonaliseerd bierpakket voor collega’s

Bedank jouw collega’s op een bijzondere manier voor hun inzet met een gepersonaliseerd bierpakket. Een uniek cadeau dat zij zeker niet aan zien komen. Ruil de standaard kerstpakketten met kaas knabbels en paté in voor een overheerlijke selectie aan speciaalbieren. Volledig naar eigen smaak samen te stellen. Een gepersonaliseerd bierpakket is niet alleen leuk om te geven voor kerst, maar ook bij verjaardagen, jubileums of andere speciale gelegenheden.

Zijn er collega’s die liever wijn drinken? Ook daar hebben wij aan gedacht! In samenwerking met Flavourite Wine stellen wij op verzoek ook heerlijke wijnpakketten samen.

Vraag offerte aan Bekijk gepersonaliseerde pakketten
pijltje mydearbeer 04

Deze bedrijven gingen je voor

origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
Vraag offerte aan
pijltje mydearbeer 04

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij zetten graag de mogelijkheden voor je op een rijtje.

  • Minimaal 25 pakketten
  • Zo kunnen wij nog beter bieren selecteren die bij jou passen!
  • Bijvoorbeeld: uitnodiging voor evenement, kerstpakket, intern/extern gebruik etc.

origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk
pijltje mydearbeer 04

Dit zeggen anderen over ons

[brb_collection id=”6313″]
pijltje mydearbeer 04
origineel relatiegeschenk personeelsgeschenk over ons

Veelgestelde vragen

Is een relatiegeschenk gemakkelijk te personaliseren?

Zeker! We geven de pakketten geheel naar jouw wensen vorm. Van een persoonlijke tekst tot het gebruik van het logo, de bedrijfsnaam en de huisstijlkleuren.

Waarom een relatiegeschenk geven?

Relatiegeschenken zijn ideaal om de banden met jouw bedrijfsrelaties te versterken. Je laat hiermee zien dat je hen waardeert of aan hen denkt op momenten dat er iets te vieren is.

Is het mogelijk om een relatiegeschenk met logo te geven?

Jazeker. Je kunt relatiegeschenken volledig laten opmaken met logo en in de bedrijfskleuren. Zo weet de ontvanger van het bierpakket direct van wie het afkomstig is en laat je een onvergetelijke indruk achter.

Zijn de pakketten ook leuk als kerstgeschenk voor medewerkers?

Yes! Naast dat de bierpakketten leuk zijn om te geven aan mensen buiten de organisatie, weten we zeker dat collega’s het ook een super leuk cadeau vinden om te krijgen.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van het personaliseren van het relatiegeschenk?

Er is veel mogelijk! Het bierpakket kan geheel ontworpen worden naar jouw eigen huisstijl. Je kunt ook een gepersonaliseerde tekst bij ons aanleveren. Deze plaatsen wij dan op de verpakking. Daarnaast heb je de keuze om zelf de bieren te kiezen die in het pakket komen, maar we vinden het ook leuk om je te verrassen. De keuze is aan jou!

Waar worden de pakketten bezorgd?

We kunnen de pakketten laten bezorgen op het bedrijfsadres óf bij de ontvanger(s) zelf. Zo kun je zelf kiezen of je de geschenken liever zelf overhandigt of dat je hen thuis verrast. 

Kan ik ook kiezen voor wijnpakketten?

Jazeker. Naast bierpakketten bieden wij ook wijnpakketten aan in samenwerking met Flavourite Wine. Zo kun je zakenrelaties of collega’s die liever genieten van een heerlijk wijntje ook verrassen met een uniek geschenk. 

Kan ik via jullie ook meer geven dan een bierpakket?

Naast onze gepersonaliseerde relatiegeschenken kun je bij ons ook terecht voor een bierproeverij op locatie. De bierproeverij is uit te breiden met begeleiding van een professionele biersommelier, bijpassende borrelhapjes of een (online)pubquiz. Samen met onze partner Upbeatles organiseren wij een gezellige avond van A tot Z. Van elke vrijdagmiddag een feestje maken? Kies dan voor onze vrijmibo box. Je ontvangt elke maand een bierpakket met overheerlijke speciaalbieren.

pijltje mydearbeer 04

We helpen je graag!

Heb je nog vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? We helpen je graag! Neem contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we een bruisend bierpakket kunnen samenstellen voor jouw zakenrelaties of collega’s.

Mo Phi session IPA | Big Belly