Kerstpakket bierpakket

geniet vaker dan 1 keer!

Maandenlang bierplezier met ons bierabonnement!

Wil je je vader dit jaar echt verwennen voor Vaderdag? Geef hem dan het perfecte cadeau met ons speciaalbier abonnement! Laat hem maandenlang genieten van heerlijke bieren, rechtstreeks bij hem thuis bezorgd. Of je nu kiest voor een eenmalig pakket of een abonnement, jouw vader zal zeker verrast en verheugd zijn met deze smaakvolle geschenken.

Liever 1 keer een pakket geven? Ontdek nu ons vaderdag bierpakket in onze webshop en maak van deze Vaderdag een onvergetelijke ervaring voor je vader!

Geef een bierabonnement cadeau Ontdek het vaderdag bierpakket

BIERABONNEMENT VOOR DE STOERSTE VADER

Is jouw vader de stoerste? Hij zal wel moeten bij het ontdekken van de beste bieren uit het binnen- en buitenland! Elke maand is het weer een verrassing wat hij in zijn pakket zal vinden. Alleen de echte avonturiers en levensgenieters durven het aan!

Met dit abonnement hoeft hij zelf niet meer op zoek naar de lekkerste biertjes. Ze worden elke maand gewoon bij hem thuis bezorgd! Daarnaast leveren wij eettips en recepten bij het abonnement. Zo kan hij echt genieten!

Wat houdt het bierabonnement in als je het cadeau geeft?

Als je ons maandelijks bierabonnement cadeau geeft, heb je keuze uit drie of zes unieke speciaalbieren per maand weggeven. Iedere keer verschillen de bieren waardoor jij elke maand nieuwe bieren en brouwerijen uit binnen- en buitenland kunt ontdekken. Wat er in het bierpakket zit is dan ook een verrassing! De ene keer komen de biertjes uit een bepaalde omgeving, de andere keer heeft het bierpakket een speciaal thema. Wij leveren de bieren altijd met eettips en een flyer met extra uitleg. Zo nemen wij je bij de hand op deze ontdekkingsreis in de bierwereld!

Bij het cadeau abonnement kun je van tevoren de looptijd opgeven. Daarna stopt het abonnement direct. Echt waar!

photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Waarom een maandelijks bierabonnement?

Naast dat de biertjes uit de bierpakketten van My Dear Beer enorm lekker zijn, zijn er nog een aantal redenen waarom een bierabonnement een toevoeging kan zijn aan de biercollectie van jouw vader:

bierproeverij

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het My Dear Beer bierabonnement?

Super dat je een abonnement van My Dear Beer overweegt!

Je kan jouw bierabonnement online bestellen. Je selecteert het aantal flesjes en jouw smaakvoorkeuren. Vervolgens versturen we elke maand een pakket naar je toe of komen onze fietskoeriers bij je langs! 

Kan ik het bierabonnement pauzeren?

Ga je op vakantie? Of ben je komende maand gewoon erg druk? Je kunt het bierabonnement op ieder gewenst moment pauzeren!

Wanneer wordt het bierabonnement bezorgd?

Wij leveren de bieren altijd aan het einde van de maand bij jou thuis!

Welke extra’s voegen jullie toe aan het bierabonnement?

De bierpakketten worden altijd geleverd met beschrijvingen van de bieren, verhalen over de brouwer of het brouwproces. Ook krijg je bijpassende eettips! Zo kan jij er echt een feestje van maken.

Hoeveel maanden kan ik het bierabonnement cadeau geven?

Dat mag je zelf bepalen! Je kunt de periode van het abonnement zelf aangeven. Daarnaast kan je zelf kiezen of je een 3-pack of een 6-pack cadeau geeft.

Kan ik ook eenmalig een bierpakket bestellen?

Natuurlijk! Bekijk alle bierpakketten.

Ben je fan? Dan kan je altijd nog kiezen voor een bierabonnement of je inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Hoe kan ik een bierabonnement opzeggen?

Helaas! We vinden het erg jammer om te horen dat je ons o zo geliefde bierabonnement wil opzeggen… Je kan in dit geval een e-mail sturen naar info@mydearbeer.com of jouw abonnement eenvoudig opzeggen via ‘mijn account’.