Bierproeverij Amsterdam
Bierproeverij Amsterdam

Bierproeverij Amsterdam

Op zoek naar een bierproeverij in Amsteram? Bij My Dear Beer organiseren we de leukste bedrijfsborrels en andere (online) evenementen. Zo kan je er ook voor kiezen om een bupquiz bij de bierproeverij te nemen. Wil je liever zelf een bierproeverij organiseren? Ook dan kunnen wij voor de bieren zorgen.

Bierproeverij Amsterdam Bestel bierpakket Amsterdam!

Een bierproeverij voor thuis

Heb jij zin in een gezellige avond met vrienden? Dan is het leuk om zelf een bierproeverij te organiseren. Wij helpen je graag bij het organiseren van de proeverij! Met deze 3 tips is het zo geregeld:

Hulp nodig bij het kiezen van de bieren? Bij My Dear Beer kun je een ‘Bierproeverij voor thuis’ pakket bestellen. Dit pakket bestaat uit de allerlekkerste bieren. Inclusief een beschrijving van de bieren, het brouwproces of de brouwer. Je hebt keuze uit een 3-pack of een 6-pack. Wil je meer biertjes ontvangen? Bestel meerdere pakketten in één keer. Wij zorgen dat alles in een doos wordt geleverd. Ook is het mogelijk om een bierstijl te selecteren. Je hebt de keuze uit Verras mij maar!, Fris, fruitig & zuur, Blond & krachtig of Donker & rijk.

Tip: kies voor Verras mij maar! Dit pakket bestaat uit verschillende bieren, wel zo leuk voor een bierproeverij!

Bierproeverij voor thuis
photo 1566467021572 37fbefe8fcb2

Een bierproeverij op locatie

Een bierproeverij op locatie wordt op maat georganiseerd! Van een uitgebreide bierproeverij met hapjes en een pubquiz tot een kleine eenvoudige proeverij, er is voor ieders wens een bierproeverij. We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet:

Offerte aanvragen

Onze klanten

Offerte aanvragen

Heb je speciale wensen? Of wil je meer weten over onze bierproeverijen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we contact met je op.

Proost alvast!

Veelgestelde vragen

Kan ik een bierproeverij zelf samenstellen?

Ja dat kan! Alle bierproeverijen worden op maat samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kan ik een bierproeverij op locatie organiseren?

Ja dat kan zeker! Wij komen bij jou (bedrijfs)locatie en zorgen dat alles geregeld is. Zo hoef je zelf niks te doen!