Vrijmibo box

Vrijmibo pakket

Wil jij de vrijdagmiddagborrel een flinke upgrade geven? Laat je verrassen door ons Vrijmibo pakket! We nemen jou en je collega’s graag mee op ontdekkingsreis in de bierwereld. Proef samen van onze unieke bieren en ontdek nieuwe smaken. Een keer wat anders dan een standaard pilsje, toch? Nog een bijkomend voordeel: het scheelt elke week een ritje naar de groothandel of supermarkt. Het enige wat jij hoeft te doen is het pakket vol smaakvolle speciaalbieren in ontvangst te nemen. Win win!

Vraag offerte aan Download de gratis borrelkalender!

Een volledig verzorgde Vrijmibo

Je ontvangt het borrelpakket periodiek op kantoor met hierin genoeg exclusieve bieren om elke vrijdag van te genieten. De bieren worden volledig afgestemd op de wensen van jou en je collega’s. Zo past het pakket helemaal bij jouw organisatie. Wil je ook graag een aantal alcoholvrije opties in het pakket? Geen probleem!

Aan het einde van de maand kijken we graag met je naar hoe het bierpakket is ontvangen. Deze feedback nemen we mee bij het samenstellen van een volgend bierpakket. Heb je een themaborrel? Wij helpen je graag met het meedenken en organiseren!

Hebben we je interesse gewekt? Klik op onderstaande knop en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor je het weet genieten jij en je collega’s elke vrijdag van heerlijke unieke bieren.

Vraag offerte aan
Kerstpakket bierpakket

Onze klanten

Offerte aanvragen

Heb je speciale wensen? Of wil je meer weten over onze bierproeverijen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we contact met je op.

  • Minimaal 5 deelnemers

Proost alvast!

MyDearBeer 12 scaled e1641996767768

Elke vrijdag een eigen bierproeverij

Sluit de werkweek af met biersmaken die je niet eerder geproefd hebt en ontdek nieuwe favorieten. Verbreed samen met collega’s je smaak op het gebied van bieren. Voeg er zelf een spelelement aan toe of houdt scores bij. De mogelijkheden om van de vrijmibo een feestje te maken zijn eindeloos.

Echt een keer flink uitpakken? We organiseren ook bierproeverijen op locatie. Volledig op maat en naar eigen wens in te vullen. Van pubquiz tot een proeverij met een officiële biersommelier. Samen kijken we naar een proeverij die het beste bij de wensen van jou en je collega’s past.

Bekijk onze bierproeverijen Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat betekent vrijmibo?

Vrijmibo is de afkorting van de welbekende vrijdagmiddagborrel. Iets wat veel bedrijven tegenwoordig organiseren. De vrijdagmiddagborrel is het perfecte moment om even rustig bij te kletsen en stoom af te blazen na een drukke werkweek. Hier hoort natuurlijk ook een heerlijk biertje bij. Daarom hebben wij het Vrijmibo pakket in het leven geroepen.

Wat zit er in het Vrijmibo pakket?

In het Vrijmibo pakket zitten verschillende soorten unieke speciaalbieren. Van IPA’s tot Donker en van Blond tot Sour. Allemaal bieren die je niet zomaar in de supermarkt kunt kopen. Laat je door ons verrassen of stel zelf een pakket samen. Alcoholvrije bieren zijn uiteraard ook een optie. Op basis van jullie behoeftes stellen wij periodiek een unieke Vrijmibo box samen.

Kan ik ook kiezen voor wijn in het Vrijmibo pakket?

Jazeker. Voor de niet-bierliefhebbers kunnen we zorgen voor een heerlijke wijn. Dit doen wij in samenwerking met één van onze partners. Zo heb je voor ieder wat pils op de vrijmibo.