Maak kennis met Lennard

Over ons: Lennard
Over ons: Lennard 2
Wie o wie ben jij?

Hi allemaal, ik ben Lennard. Ik ben 24 jaar oud en trotse oprichter & eigenaar van My Dear Beer. Ik heb de eer om elke dag weer de tofste bieren te selecteren, alle abonnees in de watten te leggen en te zorgen voor een tof product. Met plezier fiets ik elke dag naar kantoor om met ons team te werken aan My Dear Beer. Ik houd me bezig met alle aspecten van mijn onderneming en begeleid zo ook mijn team om te zorgen dat we samen iets tofs neerzetten!

Wat kan jij een dag niet missen?

Ik kan niet zonder een momentje van rust, of dit nou met goede muziek, een goed boek of een heerlijk bier is. Deze momenten van reflectie zijn heerlijk, en gun ik iedereen. Bier helpt daar zeker bij!

Wat is het eerste biertje dat je ooit hebt gedronken en wanneer was dit?

Mijn eerste biertje was een Heineken. En als je het over echt bier hebt, weet ik nog dat ik voor het eerst verliefd werd op een bier van Pohjala! Dit is een top brouwerij uit Estland, echt het proberen waard!

Wat is voor jou het perfecte moment voor een biertje?

In de avond, na een drukke dag. Thuis op de bank, met goed gezelschap of met goede muziek. Heerlijk vind ik dat, vandaar dat ik dit ook geen dag kan missen 😉

Welk biertje leek jou super lekker maar viel tegen?

Dit was de Kneiter Gieter Pater… Een sterk donker bier wat erg weinig smaak en diepte had. Het was bijna alsof ik siroop naar binnen werkte. Dat vond ik erg jammer!

Welke biertje wil jij binnenkort nog proberen?

Ik wil graag nog eens 1 ton of blueberries van To Ol uit Denemarken proberen! Lijkt me fantastisch zo’n blauwe bessen sour. Het is bijna geen bier meer, maar wel een bijzondere ervaring!