Ben je een liefhebber van bier en op zoek naar een unieke en smaakvolle ervaring? Of ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder! My Dear Beer brengt je een buitengewone bierproeverij waarbij bieren perfect gecombineerd kunnen worden met een heerlijk bijpassend hapje

Ik wil een bierproeverij, maar hoe ziet dat er uit?

Unieke bierproeverij met foodpairing

Ben je een liefhebber van bier en op zoek naar een unieke en smaakvolle ervaring? Of ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder! My Dear Beer brengt je een buitengewone bierproeverij waarbij je de beste bieren proeft en waar die bieren perfect gecombineerd kunnen worden met een heerlijk bijpassend hapje. Met een heuse biersommelier die jullie meeneemt in de wereld van speciaalbier aan wie jij al je vragen kunt stellen, staat een bierproeverij van My Dear Beer garant voor een onvergetelijke avond vol ontdekking en genot.

Uniek speciaalbier met bijpassende hapjes

Speciaal bier proeverij
Geniet van uniek speciaalbier tijdens een bierproeverij van My Dear Beer

Bij My Dear Beer geloven we in kwaliteit en diversiteit. Onze bierproeverijen bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest verfijnde en bijzondere speciaalbieren. Van traditionele ambachtelijke brouwsels tot vernieuwde smaakcombinaties, elk bier dat we serveren is met liefde uitgekozen om je smaakpapillen te prikkelen en je te laten genieten van de veelzijdigheid van bier.

Wat een bierproeverij van My Dear Beer zo bijzonder maakt, is de perfecte combinatie van bier en gastronomie. Bij enkele bieren wordt een zorgvuldig gekozen bijpassend hapje geserveerd, dat de smaakervaring naar een hoger niveau tilt. De harmonie tussen het bier en het hapje zorgt voor een explosie van smaken en een unieke culinaire ervaring, waarbij je nieuwe smaken kunt ontdekken en volop kunt genieten van de verrassende combinaties.

 

Leer de geheimen van bier kennen met een biersommelier

Wil je de bierproeverij naar een hoger niveau tillen en een dieper inzicht krijgen in de wereld van bier? Bij My Dear Beer hebben we goed nieuws voor je! Een bierproeverij met een officiële biersommelier is bij ons standaard onderdeel van de opties. Onze deskundige biersommeliers nemen je mee op reis door de fascinerende wereld van bier. We delen graag onze uitgebreide kennis, vertellen boeiende verhalen achter de bieren en beantwoorden al je vragen. Met een biersommelier aan je zijde kun je niet alleen genieten van de heerlijke bieren, maar ook ontdekken wat elk bier zo speciaal maakt.

My Dear Beer met Upbeatles

Wil je de bierproeverij naast de optie voor een biersommelier nóg een extra dimensie geven? Kies dan voor de optionele toevoeging van een pubquiz, in samenwerking met Upbeatles. Deze interactieve pubquiz is een leuk en uitdagende manier die we al voor veel bedrijven hebben mogen doen om jouw kennis en vermakelijkheid te testen. Terwijl je geniet van heerlijke bieren en hapjes, kun je samen met je vrienden of je collega’s strijden om de titel van pubquizkampioen. De ultieme manier om de band tussen je collega’s of vrienden te versterken.

Proef, ontdek en geniet met My Dear Beer

Bij My Dear Beer streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van speciaalbier, perfect bijpassende hapjes, een officiële biersommelier die jullie meeneemt door de wereld van de bieren, en een gezellige pubquiz in samenwerking met Upbeatles, is elke bierproeverij die je samenstelt bij My Dear Beer een uniek en verrukkelijk avontuur. Kom en ontdek de rijke wereld van speciaal bier, terwijl je geniet van de smaken, de gezelligheid en het gezelschap van gelijkgestemde bierliefhebbers.

Onze sommelier staat te trappelen om ook met heerlijke speciaalbieren naar jouw locatie te komen!

Ontdek, geniet en beleef een unieke bierproeverij met My Dear Beer! Reserveer nu en laat je verrassen door heerlijke bieren, bijpassende hapjes en optionele pubquiz. Klik hier om je bierproeverij te plannen en maak van je avond een onvergetelijke ervaring!

 

Offerte aanvragen

Volg ons op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur ons een appje!