Originele relatiegeschenken voor kerst: Een indrukwekkende manier om dankbaarheid te tonen

Origineel en uniek bierpakket als relatiegeschenk

Wow, wat vliegt de tijd! Het is weer bijna kerst. Eén van de mooiste en meest magische tijden van het jaar, waar liefde, dankbaarheid en waardering centraal staan. Het is hét moment om je medewerkers en zakelijke relaties op een unieke en originele manier te laten zien dat alles wat zij doen gezien, gehoord en gewaardeerd wordt. Door het geven van een relatiegeschenk kun je als bedrijf diverse voordelen ervaren, zoals gemotiveerde medewerkers, een hogere tevredenheid en het versterken van zakelijke relaties. Maar relatiegeschenken kunnen nogal standaard en eentonig zijn. Dus hoe kun je als bedrijf een echte indruk maken op je ontvangers? Wat zou een mooi verrassend geschenk zijn dat zowel de smaakpapillen als de harten van de ontvangers raakt? Wel goed nieuws, je bent hier aan het juiste adres. My Dear Beer helpt je hier graag mee. Samen kunnen wij je medewerkers en zakelijke relaties verrassen met een persoonlijk en smaakvol bierpakket dat wij volledig personaliseren naar jouw wensen.

Wil je graag meer te weten komen over onze relatiegeschenken en ben je nieuwsgierig naar hoe het bierpakket eruit zal zien? Bekijk deze video en ontdek hoe jouw gepersonaliseerde bierpakket er uit kan zien!

 

Waarom een gepersonaliseerd bierpakket als relatiegeschenk?

Durf deze kerst een stapje verder te gaan met je relatiegeschenken. Ruil die standaard en verwachte kerstpakketten met champagne, koffie en kaarsen in voor een overheerlijke selectie aan speciaalbier. Een gepersonaliseerd bierpakket is onderscheidend, vernieuwend en helemaal van nu. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan om een uniek geschenk te geven en toont een persoonlijk tintje.

Origineel en uniek bierpakket als relatiegeschenkBij My Dear Beer geloven we in de kracht van kwaliteit, diversiteit en individualiteit. Zo helpen wij je graag met het samenstellen van de meest doordachte bierpakketten voor je medewerkers en zakelijke relaties, waarin je dankbaarheid voor al hun inzet en fijne samenwerking tot uiting komt. En wie weet, wellicht kun je door het schenken van een bierpakket je ontvanger aanmoedigen om wat tijd te nemen voor ontspanning en genot, wat zou kunnen bijdragen aan het versterken van jullie relatie.

 

 

 

Een bijzonder relatiegeschenk, geheel naar jouw wens samengesteld

Origineel, uniek en buitengewoon, zo zullen je ontvangers wellicht je relatiegeschenk beschrijven. Je vraagt je wellicht af: welke mogelijkheden heb ik allemaal bij het personaliseren van het bierpakket? Nou, bij My Dear Beer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij ontwerpen een bierpakket dat naadloos aansluit bij de identiteit van jouw organisatie, gebaseerd op jouw huisstijl. Denk hierbij aan het plaatsen van de door jouw gewenste kleuren, lettertype, teksten en jouw eigen logo op de verpakking. Naast dat wij de verpakking naar wens personaliseren, stellen wij ook een bierselectie samen dat perfect bij jouw bedrijf past. Na verschillende evaluatierondes betreffende het ontwerp en de selectie van bieren in het pakket, bereiken we samen het ultieme eindproduct voor jouw relatiegeschenk.

Ontdek de voordelen van een origineel relatiegeschenk

Als je nog twijfelt over de impact van relatiegeschenken voor jouw bedrijf, laten we je hier graag zien welke voordelen ze kunnen bieden.

Creëer loyaliteit

Origineel en uniek bierpakket als relatiegeschenk

Door het geven van een origineel relatiegeschenk creëert je bedrijf loyaliteit bij medewerkers en zakelijke relaties. Dankzij het unieke en persoonlijke aspect van je geschenk, laat je zien dat je de relatie en de ontvanger waardeert. Wanneer klanten en zakelijke relaties zich gewaardeerd voelen, vergroot dit de kans dat ze opnieuw met jouw bedrijf willen samenwerken en jouw producten of diensten aan anderen zullen aanraden.

Verhoog de betrokkenheid

Ook de betrokkenheid van zowel medewerkers als zakelijke relaties kan vergroot worden door het schenken van een origineel en uniek relatiegeschenk. Hiermee laat je zien dat je de moeite hebt genomen om iets bijzonders te geven en dat je de relatie die je door de jaren heen met de ontvanger hebt opgebouwd waardeert. Dit laat een positieve indruk achter en kan bijdragen aan het versterken van de band tussen jouw merk of organisatie en medewerkers.

Goedkope marketingvorm

Heb je plannen om in de toekomst meer zakelijke relaties aan boord te halen of extra personeel aan te nemen? Dan is het geven van een relatiegeschenk een simpele en budgetvriendelijke manier om te starten richting het behalen van je doelen. Wanneer je je medewerkers of zakelijke relaties verrast met iets origineels en bijzonders, willen ze dit waarschijnlijk graag met anderen delen. Hierdoor ontstaat er effectief mond-tot-mondreclame. Door het geven van originele relatiegeschenken vergroot je de kans dat jouw bedrijf positief besproken wordt en dat er nieuwe potentiële partijen worden aangetrokken.

 

Wees dankbaar en versterk je relaties!

Ben je net zo enthousiast als wij over het geven van een uniek en origineel relatiegeschenk deze kerst? Neem dan gerust contact met ons op door dit formulier vrijblijvend in te vullen. Wij zetten graag de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Toch nog wat meer informatie nodig over onze bierpakketten of wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of kijk eens op deze pagina hoe andere bedrijven het in het verleden hebben gedaan.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur ons een appje!