Bedrijfsuitje: Pubquiz met bierproeverij

Bierproeverij met pubquiz: bedrijfsuitje

Upbeatles X My Dear Beer

Upbeatles en My Dear Beer hebben al lang een vruchtbare samenwerking. Upbeatles is landelijk doorgebroken als populaire quizmaker en zeker ten tijde van corona is Upbeatles enorm hard gegroeid met regelmatig meer dan 10.000 deelnemers online. Zelfs de NOS (!) heeft een artikel geschreven over Upbeatles en haar succes, je leest hierover in deze blog. Wij zijn enorm tevreden met onze samenwerking en jij kunt het binnenkort ook ervaren met jouw organisatie! Doe hier je aanvraag, als je geïnteresseerd bent.

My Dear Beer Logo kraftupbeatles logo 1

 

Wat kunnen we voor jouw bedrijfsuitje betekenen?

Wat is er gezelliger dan een pubquiz in goed gezelschap met een lekkere borrel erbij?! Samen met Upbeatles ontzorgen wij jouw bedrijfsuitje volledig en kun jij genieten van een informatief en gezellig evenement!
Upbeatles is expert op het gebied van pubquizzen en infotainment. My Dear Beer is expert op het gebied van bier en kan borrelpakketten op maat samenstellen voor bij de quiz. De pubquiz van Upbeatles wordt nog gezelliger én leuker met onze borrelpakketten, zoals vele deelnemers ons hebben laten weten.

Kort gezegd zijn er twee mogelijkheden om onze diensten te gebruiken:

  • Een gezellige pubquiz met een heerlijk borrelpakket voor iedereen. Om een leuke tijd te hebben met bijvoorbeeld collega’s over allerlei onderwerpen die je maar wilt. Verbinding met collega’s is belangrijk, ook in deze tijd waarin meer en meer thuis gewerkt wordt!
  • Informatieve quiz met een heerlijk borrelpakket voor iedereen. Op een leuke en unieke manier kunnen mensen zo kennis maken met jouw organisatie of met de info die jij met ze wilt delen. Leuk, laagdrempelig en informatief! Denk hierbij ook aan het presenteren van de kwartaalcijfers, inhousedagen of andere externe kennismakingen.

Beide opties zijn zowel online als offline goed in te zetten.

Wil jij ook kijken naar de mogelijkheden? Doe dan hier een offerteaanvraag, dan nemen wij contact met je op! Vele bedrijven gingen je al voor!

De pubquiz

Als je je begeeft in een (online) quiz van Upbeatles, lijkt het even alsof morgen niet meer bestaat! Geniet van een prachtige middag of avond en wordt volledig ontzorgt. Tegelijk leer je nieuwe dingen op een enorm leuke manier! De pubquizzen van Upbeatles zijn zeker aan te raden met een heerlijk bierpakket van My Dear Beer.

Over My Dear Beer

Wij speuren altijd stad en land af, op zoek naar de beste bieren voor jou! Hierbij zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar unieke bieren van lokale brouwerijen. Nieuwe bieren en brouwerijen ontdekken doe je met My Dear Beer! Ook leveren wij de bieren in een leuk jasje met een goed verhaal. Zo leer jij ook nog eens wat over de bieren die je drinkt én kun je ook nog passende borrelhapjes serveren bij de bieren. Wij schotelen een beleving aan jou voor en hopen dat we jou een toffe ervaring kunnen geven met unieke smaken van brouwerijen over de hele wereld!

Geniet jij nog genoeg? My Dear Beer laat je genieten, waar je ook bent!

Bedrijfsuitje organiseren

Weet jij niet wat je moet organiseren voor jouw organisatie? Kies voor een bierproeverij met pubquiz van My Dear Beer en Upbeatles, zo heb jij gegarandeerd een goede tijd! Wil je het gebruiken om mensen kennis met je te laten maken op bijvoorbeeld een inhousedag, dan is dat zeker ook mogelijk! Neem contact op met info@mydearbeer.com of stuur een whatsappje naar +31 6 18537582. Wij helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur ons een appje!