De voordelen van online bier bestellen bij My Dear Beer

voordelen 1 e1609147495919

Houd jij van een speciaalbiertje, maar heb je geen zin om daarvoor de deur uit te moeten gaan en ook nog te kiezen voor welk biertje je moet gaan? Bij My Dear Beer kun je gemakkelijk online bier bestellen door een maandelijks bierabonnement af te sluiten. Zo wordt het bier bij jou tot de deur bezorgd en hoef je jezelf niet te kiezen welk bier je wilt proeven.

 

De drie voordelen van het online bier bestellen

Het online bestellen van bier heeft meerdere voordelen en wij zullen jou deze voorleggen.

 

Voordeel 1: Niet sjouwen met bier

Heb je geen zin om de deur uit te moeten en te sjouwen met jouw net gekochte biertjes? Dan is het online bestellen van bier ideaal. Met het abonnement van My Dear Beer zorgen wij er elke maand voor dat jouw nieuw speciaal biertjes gewoon aan de deur geleverd worden.

 

Voordeel 2: keuzestress? Wij kiezen voor jou

Sta jij in de supermarkt of slijterij ook altijd urenlang (spreekwoordelijk dan) alle biertjes te bewonderen en te twijfelen? Er zijn onwijs veel verschillende speciaal bieren, nog veel meer dan je eigenlijk in de winkel kunt vinden, dus het maken van een keuze kan behoorlijk lastig zijn. Het voordeel van het bestellen bij My Dear Beer: wij kiezen voor jou! Elke maand kiezen wij 3 of 6 biertjes voor jou uit, allemaal binnen een maandelijks wisselend thema.

 

Voordeel 3: Leer nieuwe biertjes kennen door online bier te bestellen

Ondanks de keuzestress die het grote aanbod jou kan geven, heeft het ook een voordeel. Er is onwijs veel te ontdekken en te proeven! Het leuke aan bierabonnement is dat je nieuwe bieren kunt ontdekken. Wellicht krijg je het biertje thuis bezorgd waar je al zo’n lange tijd benieuwd naar bent, of kun jij je laten verrassen door biertjes die jou eerst misschien niet extreem lekker leken.

 

Hoe ziet het bierabonnement van My Dear Beer eruit?

Je snapt het voordeel van het online bier bestellen nu waarschijnlijk wel, maar wat maakt het bierabonnement van My Dear Beer dan zo speciaal? Bij My Dear Beer hebben we twee bierabonnement die je maandelijks kunt opzeggen. Het ene abonnement bestaat uit drie bieren en de andere uit zes. We zoeken lekkere biertjes voor jou bij elkaar en zullen je op de verpakking ook wat meer vertellen over de biertjes. Zo ontdek je meer dan alleen de smaak van de speciaal biertjes.

Het leuke aan de bierpakketten van My Dear Beer is dat dus gemakkelijke online te bestellen zijn en dat er maandelijks een thema aan gekoppeld zit. De thema’s zullen verschillen van verschillende soorten bier, verschillende brouwerijen of verschillende regio’s. Elke maand ontdek jij dus iets nieuws.

En heb je geen zin om elke maand te vergeten het abonnement op te moeten zeggen? Dan geef je bij het afsluiten van tevoren gemakkelijk aan hoelang jij wilt genieten van deze heerlijke biertjes.

Meer weten over onze bierabonnementen en het online bestellen van bier? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

 

Wil je meer lezen over speciaalbier?

Op onze blog vind je nog meer informatie over speciaal bier. Je kunt lezen over verschillende soorten bier en brouwerijen. Zo leer je nog veel meer over bier en kun je jouw kennis uitbreiden en delen met al jouw vrienden.

Vragen over online bier bestellen en het abonnement?

Heb je nog vragen over het bestellen van het bier, de abonnementen of My Dear Beer zelf? Stel ze gerust aan ons! We beantwoorden deze graag en helpen jou zo te genieten van verschillende bieren! Dan kunnen we nu alleen nog zeggen: proost en geniet van jouw speciaalbiertjes.

Stuur ons een appje!