Bierabonnement bij jou thuisbezorgd!

maandelijks bierabonnement van My Dear Beer

Ben jij ook een echte bierliefhebber en ben je altijd opzoek naar nieuwe biertjes? Kun jij geen genoeg krijgen van een eindeloze speciaalbier kaart in een café? Kies jij altijd de biertjes van de kaart die je niet herkent? Bij My Dear Beer bieden we jou de optie om deze ervaring ook thuis te beleven door middel van ons maandelijkse bierabonnement. Ik leg je graag uit wie My Dear Beer is, en wat je kan verwachten.

 

Bierabonnement voor de echte liefhebber

Tegenwoordig vliegen de abonnementen je om de oren. Vrijwel ieder huishouden heeft een Netflix account of luistert regelmatig naar Spotify. Naast de entertainment abonnementen kennen we ook abonnementen als Hello Fresh en Marley Spoon. Abonnementen in de vorm van gerechten die je iedere week kan laten bezorgen zodat je niet hoeft na te denken wat je vandaag nou weer moet koken. Geïnspireerd op al deze abonnementen ben ik My Dear Beer gestart. Een bierabonnement voor de echte bierliefhebbers.

Ons maandelijks bierabonnement bestaan uit twee variaties. Hierbij kun je kiezen tussen 3 of 6 bieren. Iedere maand zullen de bieren verschillen waardoor jij heerlijk kan blijven genieten van nieuwe bieren. Wat er in de bierpakketten zit is dan ook een verassing. De ene keer zullen het biertjes uit een bepaalde omgeving zijn, de andere keer heeft het bierpakket een speciaal thema.

Wil je een aantal voorbeeldpakketten zien die jij kan verwachten in jouw bierabonnement? Bekijk dan eens ons ‘kantoormatties‘ bierpakket. Zo krijg je een goede impressie van de biertjes die je kan verwachten en de vormgeving hiervan.

 

Waarom een maandelijks bierabonnement?

Naast dat de biertjes uit de bierpakketten van My Dear Beer enorm lekker zijn, zijn er nog een aantal redenen waarom een bier abonnement een toevoeging kan zijn aan jouw abonnementen collectie.

  1. Ontdek bieren die je niet kent. De kans is zeer aanwezig dat jij een keer een biertje in het bierpakket ontvangt die je nooit eerder open trok. Een bierliefhebber proeft graag nieuwe dingen. My Dear Beer helpt je een handje.
  2. Word verrast door bieren die je normaal niet zou kiezen. Je hebt altijd een voorkeur voor bepaalde bieren. Wellicht ben je enorm fan van een bepaald merk of bijvoorbeeld blonde biertjes. Met My Dear Beer maak je ook eens kennis met bieren die je niet zo snel zou kiezen in een supermarkt of café.
  3. Geen beperkt supermarkt aanbod. Hoewel de supermarkten tegenwoordig steeds meer bieren in het assortiment opnemen is de keuze soms ietwat beperkt. De populaire speciaalbieren zijn meestal goed te vinden. Lokale biertjes of bieren uit een andere omgeving zijn lastiger te verkrijgen. Bij My Dear Beer proberen we zo gevarieerd mogelijk te zijn!
  4. Een leuke prijs. Voor een zacht prijsje ontvang jij jouw maandelijkse bierabonnement thuis. Combineer ons bierabonnement met een Netflix of Videoland abonnement en start met genieten! De verzending van onze bierpakketten is altijd gratis. Daarnaast hebben we zo nu en dan leuke aanbiedingen voor nieuwe abonnementsleden. Hou de website goed in de gaten!

 

Geef slechts 1 bierpakket of een maandelijks bierabonnement cadeau

Wellicht ben je nog opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor een familielid of vriend/vriendin. Met een bierabonnement of slechts een eenmalig bierpakket kun jij iemand zeker positief verassen. Onze bierpakketten komen in leuke verpakkingen waardoor het een feestje is om deze bieren te ontvangen!

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een van onze bierpakketten? Wacht niet langer met jouw bierabonnement te bestellen. Of je nu een eenmalig bierpakket koopt of er een bierabonnement van maakt, het zal je zeker smaken!

Proost!

Stuur ons een appje!