Waarom My Dear Beer?

EefjevanDongen Fotografie Jurato beeldbank jan2020 HR 6 1280x855 1

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik ongeveer een jaar geleden (voorjaar 2019) in Oostenrijk in een hutje op de berg koffie zat te drinken. Enige tijd zat ik al met de gedachte in mijn hoofd om een bedrijfje in speciaalbierpakketten te beginnen. Een struikelblok voor mij was echter de naam. De naam moest toch leuk en goed zijn..

 

Tot ik daar dus in Oostenrijk in die berghut zat. Overal om mij heen hingen schedels, hoorns en geweien aan de muur. Ik zat daar naar te kijken en dat wekte inspiratie bij mij op. Ik zag dat gewei hangen en ik dacht: hert, ja dat klinkt toch ook maar saai… Maar, in het Engels werd het al wat leuker, namelijk ‘’deer’’. Al snel ontstond zo de basis voor de woordspeling ‘’dear beer’’. Verder heeft My Dear Beer vrij weinig met herten te maken, maar toch lag het aan de basis voor de naam.

 

Ik heb ook lange tijd nagedacht over wat ik met het merk My Dear Beer wil neerzetten. Daarbij trok ik al vrij snel de conclusie dat het moest gaan om gemak, genot en plezier. Zelf haal ik enorm veel plezier uit het ontdekken van nieuwe bieren, en zelf geniet ik er natuurlijk ook van als dit bier iets karakteristieks heeft. Een bier is voor mij niet zo snel vies, zo lang het iets unieks heeft. Een saai en flauw bier vind ik wel gauw niks aan. Zelfs als de smaak mij niet enorm bevalt, maar het wel iets unieks heeft, kan ik het bier waarderen. Daar schuilt namelijk de kwaliteit van de brouwer in. Kan hij/zij de gewenste smaken in het bier krijgen? Weet hij/zij wat ze doen?

 

Gemak

Bij My Dear Beer zorgen wij ervoor dat je nooit meer iets hoeft te doen na je 1e bestelling. Ik zal je iedere maand in de watten leggen door middel van ons bierabonnement waar voor je alleen maar hoeft te zorgen dat je pakketje wordt aangenomen bij je thuis. Ook zal ik je soms om feedback vragen om te kijken wat ik kan doen om het je nog beter naar je wens te maken.

 

Genieten

Voor mij is het open trekken van een speciaalbiertje een uniek moment, iedere keer weer. Met My Dear Beer hoop ik je te laten zien wat er allemaal voor moois in een biertje schuilt. Je moet eigenlijk bij het opdrinken van je biertje het hele brouwproces voor je zien. Over hoe mooi bier wel niet is zal ik nooit uitgepraat raken, en daar zal ik nu ook niet aan beginnen. Wel hoop ik jou die beleving van een speciaalbier iedere maand opnieuw mee te geven.

 

Ontdekken

Het ontdekken van nieuwe bieren vind ik geweldig. Als ik de kans krijg, probeer ik altijd een nieuw bier uit, zeker als het van een goede brouwerij is. Bij het ontdekken heb je soms dat een bier wat minder is wat betreft de smaak, maar vaak ontdek je wel iets unieks in een bier en dat vind ik al mooi. Ik ga graag samen met jou op deze ontdekkingstocht. Hierbij krijg je iedere maand andere bieren en probeer ik daarnaast wat te vertellen over het bier, wat je op de verpakking kunt lezen.

 

Doe jij mee met deze ontdekkingstocht of wil je vooral gewoon elke maand opnieuw verrast worden zonder iets te hoeven doen? Bestel dan snel jouw bierabonnement (3-pack of 6-pack) via www.mydearbeer.com

 

Lennard Terlouw

Oprichter My Dear Beer

Lennard 1

 

Stuur ons een appje!